kuva_1
WP_20170610_11_46_46_Pro.jpg
Veteraanimoottoripyöräklubi ry
Satakunnan aluekerho
Lännen Lokarit

Kerhon kalenteri

Kerhon kalenteri on tarkoitettu kaikkien kerhon jäsenten käyttöön, merkintöjen tekoon tarvittavat tunnukset saat näiden sivujen ylläpidolta info(at)lannenlokarit.fi

Ohje kalenterimerkintöjen tekoon löytyy linkin avulla.

Yläpalkin painikkeet

Kalenterin yläpalkissa on "◀" ja "▶" nuolet joilla voi siirtyä kalenterissa eteen ja taaksepäin. "Viikko" ja "Kuukausi" painikkeilla valitaan kalenterinäytön aikajakso (oletusarvo = kuukausi). "Tapahtumat" näytössä voit selata tapahtumia eteen- taaksepäin riveittäin, ja kiinnostavan tapahtuman tiedot näet sitä klikkaamalla. Kätevä ominaisuus kannattaa kokeilla. "Tulosta" painike tulostaa kalenterinäkymästä pdf tiedoston.

Kalenterin merkinnät

Kun klikkaat hiiren avulla kalenterimerkintää, avautuu ponnahdusikkuna jossa näkyy merkinnän tarkemmat tiedot. Ponnahdusikkunan sinisellä kirjoitetut sanat (+alleviivaus) ovat linkkejä lisätietoihin, joka avautuvat sanaa klikkaamalla. Ponnahdusikkuna sulkeutuu, kun klikkaat ikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa ⊠ painiketta. Voit sulkea ikkunan myös "Esc" painikkeella tai klikkaamalla kalenteria ponnahdusikkunan ulkopuolella.

Kaikilla lienee tiedossa, että jokaiseen gmail osoitteeseen sisältyy myös mahdollisuus ottaa Googlen kalenteri henkilökohtaiseen käyttöön. Omaan kalenteriin kirjaudutaan samoilla tunnuksilla kuin gmail osoitteeseenkin.