Etäopettaja

Tänne tulee yleinen keskustelu säätilasta maailmantilanteeseen.
harritapio
Viestit: 179
Liittynyt: 14 Huhti 2011 17:22

Etäopettaja

Viesti Kirjoittaja harritapio »

Opettava tarina etäopettamisesta:

Nuorin lapsenlapsemme aloitti syksyllä koulunkäynnin, joka nyt on vaihtunut kotiopiskeluksi koronan vuoksi. Viikonloppuna tuli tieto, että meidän tulee varautua olemaan tytölle tukena kotiopiskelun ongelmatilanteissa. Eilisen päivän vaimo testasi läppäristä skypen ja otti koeyhteydet sekä läppärillä, tabletilla että kännykällä tytön kotiin.

Aamulla kello 8.15 etäopiskelu alkoi ja vaimo soitti tytölle kysyen voimmeko jo aloittaa opiskelun. Tähän tyttö oli tokaissut että hän ei tarvi muuta kuin sivunumerot tehtäväkirjoista - sivunumerot saatuaan tyttö oli kuitannut "heippa". Voitte uskoa, että eijairmeli oli pikkasen pettynyt kun lupaavasti alkanut etäopettajan ura jäikin niin lyhyeksi heti ekana päivänä.

Tyttö ei vielä osaa itse kirjautua koulun tietojärjestelmään "Wilma", minne opettaja lataa aina aamulla uudet tehtävät luokille. Ehkä etäopettajalle löytyy tulevina viikkoina lisätöitä, kun kotiopiskelun uutuudenviehätys on hiukan laantunut. Tytön kotimaakunnassa ei uutisten mukaan kotiopiskelun tarve poistu ihan ensimmäisenä.

Aiheeseen liittyvä historiallinen kuva Berliinistä vuodelta 1961 sovellettuna Uudenmaan tilanteeseen
poliisi.jpg
poliisi.jpg (69.72 KiB) Katsottu 35 kertaa
Harri - BMW /6 - Debian Linux - PIC prosessorit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa