kokoontumiset alkaneet!

Tänne tulee kaikki tapahtumat ja uutiset, esim:kerhon kokoukset, ajokalenteri, kiinnostavat tapahtumat jne.
juhani
Viestit: 269
Liittynyt: 20 Huhti 2011 12:32

kokoontumiset alkaneet!

Viesti Kirjoittaja juhani »

Moro

Moottoripyörien viikoittaiset kokoontumiset ovat vihdoin alkaneet ja tänään sai paistatella päivää Leineperissä hellesäässä. Tällä hetkellä on käynnissä keskiviikon Leineperin Savipakarin moottoripyöräkokoontuminen ja torstain harrasteajoneuvojen kokoontuminen Nakkilan Verstaalla. Tiistain Panelian meijeri ja maanantain Satakunnan Mobilistien jokiparkki alkaa, kun koronarajoitukset helpottavat eli varmaankin aika pian. Epävirallisesti kaksipyöräisiä on jo nähty maanantaisin "Luuparkissa".

Sovittiin, että Leineperiin lähdetään klo 17.30 aikoihin Friitalan kirjaston pysäkiltä ja Verstaalle ja Paneliaan Lattomeren hautausmaan nurkilta niin ikään klo 17.30. Jos haluat mukaan niin tule hyvissä ajoin, joskus saatamme lähteä jo vähän aikaisemminkin. Ja voi tietysti tulla ihan omia aikojaan ja reittejään.

Juhani
juhani
Viestit: 269
Liittynyt: 20 Huhti 2011 12:32

Re: kokoontumiset alkaneet!

Viesti Kirjoittaja juhani »

Moi

Nyt tiedetään, että Satakunnan Mobilistien Jokiparkki alkaa Karjarannassa ens maanantaina 31.5. "Kiertävä Köökki" on siellä paikalla joten pikku purtavaa löytyy. Paikoitusjärjestelyt on vähän muuttuneet uuden sopimuksen takia, katso kartta tarkemmin Mobilistien sivuilta. Kannattaa ajaa Luuparkin kautta, jos siellä olis meikäläisiä.

Juu ja jostain huomasin, että tämän vuoden Brittiralli ajetaan 27.8 . 29.8. Paikka taitaa vielä olla vähän hakusessa.
Juhani
Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija