Villilän Nostalgiapäivät

Tänne tulee kaikki tapahtumat ja uutiset, esim:kerhon kokoukset, ajokalenteri, kiinnostavat tapahtumat jne.
juhani
Viestit: 269
Liittynyt: 20 Huhti 2011 12:32

Villilän Nostalgiapäivät

Viesti Kirjoittaja juhani »

Moi
Villilän Nostalgiapäivät pidetään Nakkilassa taas ens viikon loppuna. Samoin Anchors & Motors tapahtuma pidetään Luvian Laitakarissa ens lauantaina. Tänään oli Sepon kanssa Jokiparkissa puhetta, että lähdettäs porukalla ensin Villilään lauantaina 7.8. klo 10.00 Vanhan-Ulvilan kylmältä ABC:ltä. Villilästä vois halukkaat jatkaa matkaa myöhemmin Laitakariin.
Molemmat ovat hienoja tapahtumia joten lähtekää ihmeessä mukaan. Nyt näyttäs, että lauantaina olis ihan hyvä poutakeli. Jos kuitenkin sattus satamaan niin pidetään sitten varapäivänä sunnuntaita. Tosin silloin ei enää ole Laitakarin tapahtumaa.
Juu ja kaikki tämä tietysti koronarajoitusten salliessa ja viranomaisten ohjeita noudattaen.
Juhani
juhani
Viestit: 269
Liittynyt: 20 Huhti 2011 12:32

Re: Villilän Nostalgiapäivät peruttu!

Viesti Kirjoittaja juhani »

Moi
Ens viikonloppuna ei sitten olekaan Villilän Nostalgiapäivät tapahtumaa, kun Satakunnan Mobilistit on joutunut perumaan sen koronan leviämisen pelossa. Viranomaisten ohjeistukset tulivat pienelle organisaatiolle liian vaikeaksi tehtäväksi.
Laitakarin Anchors & Motors pidettäneen tämän hetken tietojen suunnitelmien mukaisesti, mutta sovitaan siitä tarkemmin loppuviikosta, kun nähdään mitkä rajoitukset on silloin voimassa.
Juhani
Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija