Rompetori 14.8.

Tänne tulee kaikki tapahtumat ja uutiset, esim:kerhon kokoukset, ajokalenteri, kiinnostavat tapahtumat jne.
juhani
Viestit: 269
Liittynyt: 20 Huhti 2011 12:32

Rompetori 14.8.

Viesti Kirjoittaja juhani »

Moro

Kuten varmaan jo suurin osa tietää, aluekerhomme järjestää 2-pyöräisten rompetorin ensi viikon lauantaina 14.8. klo 10.00 - 15.00 kerhon piha-alueella tai sateen sattuessa sisätiloissa hallissa ja katoksessa. Tapahtumaan liittyy vanhojen moottoripyörien näyttely, joten jäsenistön odotetaan tuovan runsaasti ajoneuvojaan näytille mielellään opastetaulun kera. Paikalla on myös buffetti ja tämän hetken tietojen perusteella myyjiä on tulossa runsaasti paikalle.

Olemme sopineet, että rompetorialue rakennetaan yhdessä valmiiksi perjantaina 13.8. klo 18.00 lähtien. Mitä enemmän saadaan porukkaa silloin talkoisiin, sitä helpommalla itse kukin pääsee. Myös itse tapahtumaan toivotaan vapaaehtoisia esim. liikenteen ohjaukseen.

Tehdään tästä vuosittain toistuva hieno sosiaalinen tapahtuma. Samalla saadaan myyjien paikkamaksuista vähän rahaa kerhotilan vuokran maksuun.

Juhani
juhani
Viestit: 269
Liittynyt: 20 Huhti 2011 12:32

Re: Rompetori 14.8.

Viesti Kirjoittaja juhani »

Moi
Kun nyt näyttää siltä että lauantaina sataa niin tuokaa pyöriä näytille jo perjantaina. Vanhojen pyörien näyttely pidetään sisällä hallissa ja ne ovat siten yli yön hyvässä turvassa lukitussa tilassa.
Varsinainen romppeitten myynti pyritään järjestämään pihalla olevaan isoon katokseen.
Juhani
Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija