moottoripyörien säilytystila

Tänne tulee kaikki tapahtumat ja uutiset, esim:kerhon kokoukset, ajokalenteri, kiinnostavat tapahtumat jne.
juhani
Viestit: 289
Liittynyt: 20 Huhti 2011 12:32

moottoripyörien säilytystila

Viesti Kirjoittaja juhani »

Moro
Niinkuin varmasti tiedättekin niin kerholla on hyvää kuivaa puolilämmintä säilytystilaa Kartanonmäessä moottoripyörille ja mopoille. Jonkin verran pyöriä on jo nyt saatu säilytykseen, mutta lisää vielä tarvittas jotta tilan vuokrat saatas maksettua.
Tila on tosi monikäyttöinen. Siellä voit tehdä niin isot kuin pienetkin remontit ja huollot pyörään. Ainoastaan tulityöt ovat sisätiloissa kiellettyä, mutta nekin voi tehdä ulkona hallin edessä. Tilaa voit käyttää vaikka ympärivuotisena autotallina ja siellä voit käydä koska tahansa. Vaikka tila on aina lukittu niin arkisin sinne pääsee Niwelcon toimiston kautta työaikoina. Ja viikonloppuisin minulla, Artolla ja Merilehden Tapiolla on avaimet ja voimme tulla avaamaan ovia.
Hinnat ovat tosi edulliset, moottoripyörät vain 100,00 € ja mopedit 80,00 € vuodessa. Ja sinne käy kaikki kakspyöräiset eikä sinun edes tarvitse olla kerhon jäsen. Jos olet suunnitellut säilytystilaa pyörällesi niin älä enää mieti vaan tuo pyöräsi kerholle säilytykseen ilmoittamalla siitä joko minulle puh. 044-978 1806 tai Artolle puh. 044-297 9885. Juu ja tilaan mahtuu vain rajallinen määrä pyöriä.
Toimi nopeasti, nopeat syö hitaat !
Juhani S.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija