Kerhotilat

Tänne tulee kaikki tapahtumat ja uutiset, esim:kerhon kokoukset, ajokalenteri, kiinnostavat tapahtumat jne.
ArtoA
Viestit: 240
Liittynyt: 09 Loka 2011 20:27

Kerhotilat

Viesti Kirjoittaja ArtoA »

No nii, nyt meillä on ne kerhotilat joista on ollu puhetta useemman vuaren. Nyt sinne tarttis laittaa verkkoseinä ja maalata lattia, maali löytyy vuakranantajalta eikä seinäkään paljoo kustanna.
Nyt tarttis kehittää talkoot em. hommien tekemiseksi, ensin lattian maalaus jonka jälkeen pääsee seinän tekoon. Seinä ei voi olla umpinainen koska lämmitys tapahtuu ilmalämpöpumpulla, joten ilman kiartoo ei voi katkaista.
Nyt hyviä ehrotuksia talkoitten ajankohrasta, mitä pikemmin sen parempi.
Pian ilmestyvässä kerhokirjeessä on asiasta lisää, mm. säilytyspaikan hinnasta ym. seuraava kokouskin piretään siällä 11.01. 2021 klo 18.00.
Arto
kawa46
Viestit: 36
Liittynyt: 16 Huhti 2011 23:10

Re: Kerhotilat

Viesti Kirjoittaja kawa46 »

Talkoot mahdollisimman pian, minulle ainakin sopisi tulla hommiin torstaina 29.10 koko päivä, perjantai
30.10 lltapäivä sekä lauantai 31.10,että sunnuntai 01.11
T: seppo
juhani
Viestit: 271
Liittynyt: 20 Huhti 2011 12:32

Re: Kerhotilat

Viesti Kirjoittaja juhani »

Moro

Sovittiin äsken, että pidetään aitatalkoot tämän viikon lauantaina 31.10.2020 klo 10.00 alkaen uudessa kerhotilassa. Me saadaan omistajalta täyssärmästä kuivaa kakkkosnelosta vaikka kuinka paljon ja tehdään niistä aitaelementit, jotka erottavat meidän tilan muusta hallista. Arto lupas ottaa mukaan jiirisahan ja ruuveja sekä vääntimen. Mää voin katsoo mukaan myös jotain pientyökaluja ja jatkojohtoja.

Vaikka homma ei oo kovin suuri niin tulkaa mahdollisimman moni mukaan. Jos ei muuten niin näette ainakin sen tulevan kerhotilan. Sovitan siellä paikan päällä toiset talkoot lattian maalaukseen, johon saadaan omistajalta maalit. Sittenhän se alkaa ollakin sisustusta vaille valmis jahka maali on kuivunut.

Juu ja paikkahan on Kartanonmäessä osoitteessa Kartanonkuja 5-6 halli, jossa toimii peräkärryjä myyvä Niwelco ja Pekkaniska. Binzel on myös ihan siinä lähellä saman kadun varrella.

Juhani
juhani
Viestit: 271
Liittynyt: 20 Huhti 2011 12:32

Re: Kerhotilat

Viesti Kirjoittaja juhani »

Moro
Tänään tehtiin talkooporukalla hieno ( ! ) aita, joka pitäs vielä maalata valkoseksi. Mulla saattas olla valkosta maalia jäljellä, katson jos löytyy ja käyn joku päivä maalaamassa.
Ens viikolla olis tarkotus maalata lattia. Tiedottelen tällä saitilla lisää, kun tiedetään maalarimestari Ruususen kiireet.
Juhani
aita.jpg
aita.jpg (579.8 KiB) Katsottu 2692 kertaa
juhani
Viestit: 271
Liittynyt: 20 Huhti 2011 12:32

Re: Kerhotilat

Viesti Kirjoittaja juhani »

Moro

Käytiin tänään Sepon kanssa maalaamassa kerhotilan aita valkoiseksi ja nyt se näyttää tältä. Aika lailla parani jätelaudasta tehdyn aidan ulkonäkö! Perjantaina töitten jälken maalataan Harrin ja Sepon kanssa tilan lattia ja toivon mukaan alkuviikosta tilaan voiskin jo tuoda pyöriä. Palataan maanantaina asiaan, kun nähdään miten maali on kuivunut.

Juhani
aita 2.jpg
aita 2.jpg (565.43 KiB) Katsottu 2631 kertaa
juhani
Viestit: 271
Liittynyt: 20 Huhti 2011 12:32

Re: Kerhotilat

Viesti Kirjoittaja juhani »

Moro
Eilen maalattiin kerhotilan lattia kertaalleen ja tänään vielä toiseen kertaan. Joka maalauskerta se tulis paremmaksi, mutta tämä saakoon riittää tällä kertaa. Tosta kuvasta näkee, että on se aika lailla muuttunut alkuperäisestä. Kiitokset Harrille ja Sepolle, jotka tekivät lattian maalauksessa suurimman työn.
Maanantaina lattian pitäs olla riittävän kuiva pyörien tuomiselle, mutta käyn silloin varmistamassa asian ja ilmoittelen siitä erikseen. Pientä finistelyä on vielä lattian ja seinän rajassa, mutta me tehdään se Sepon kanssa joskus ensi viikolla eikä se haittaa pyörien tuomista.
Sen jälkeen pitäskin sitten kalustaa toimisto ja tuoda kerhon omaisuus paikalle sekä päättää yhdessä, mitä kaikkea sinne hommataan. Sovitaan siitä erikseen.
Juhani
lattia.jpg
lattia.jpg (611.84 KiB) Katsottu 2572 kertaa
dynamo
Viestit: 202
Liittynyt: 16 Huhti 2011 20:23

Re: Kerhotilat

Viesti Kirjoittaja dynamo »

Moro Länkkärit.

Hyvältä ja valoisalta näyttää tukikohta. Oma tila antaa monia mahdollisuuksia, aika näyttää.
Banderolli seinään ilmoittamaan kenen on tilat?


Kiitos ahkerille talkoolaisille minunkin puolestani.

Kaapolan make
juhani
Viestit: 271
Liittynyt: 20 Huhti 2011 12:32

Re: Kerhotilat

Viesti Kirjoittaja juhani »

Moro

Lattian maali on sen verran kuivaa, että keskiviikosta lähtien pyöriä voi tuoda säilytykseen. Soittakaa vaikka minulle puh. 044-9781806 ensin niin tulen avaamaan ovia. Silloin saa mukaansa pankkisiirron säilytysmaksua varten. Pyörään pitäs kiinnittää näkyvälle paikalle omistajan yhteystiedot. Ainakin suurimmilla vakuutusyhtiöillä on ns. säilytysvakuutuksia, sellaisen voi halutessaan ottaa pyörälle.

Sovittiin, että tuodaan tiistaina klo 18.00 aikoihin kerhon omaisuutta tiloihin ja samalla suunnitellaan mitä sinne pitäs hankkia ja miten tilaa vois vielä sisustaa. Juu ja voi sinne tulla vaikka ihan muuten vaan ihmettelemään.

Juhani
juhani
Viestit: 271
Liittynyt: 20 Huhti 2011 12:32

Re: Kerhotilat

Viesti Kirjoittaja juhani »

Moro
Ensimmäiset vakituiset asukkaat, IC ja Kawasaki, ovat tänään muuttaneet kerhotiloihin. Siellä niitten on hyvä talvehtia lämpimissä ja kuivissa tiloissa, paljon parempi kuin jossain kylmässä ja märässä homeisessa suulissa.
Tuokaas muutkin pyöriä säilöön. Samalla kotinurkkiin tulee lisää tilaa ja hallitus tykkää! Eikä sen pitäs olla hinnan kiroissa, motskarit satasen vuosi ja mopot kahdeksankymppiä. Sillä hinnalla saa peli olla vaikka koko vuoden säilössä. Samalla tuetaan kerhon toimintaa ja mahdollistetaan kerhotilan vuokran maksaminen. Soitto mulle niin mää tuun avaamaan ovia.
Juhani
pyörät.jpg
pyörät.jpg (608.75 KiB) Katsottu 2502 kertaa
Jawa
Viestit: 1
Liittynyt: 12 Marras 2020 15:07

Re: Kerhotilat

Viesti Kirjoittaja Jawa »

Kerho- ja pyörien säilytystila ja sen kunnostaminen on hieno asia. Kiitos siitä!
Muutama kysymys asiaan liittyen:
Miten pyörän säilytyksen vuoden "kausimaksu" tulkitaan? Alkaako säilytyskausi siitä, kun sen varaa, maksaa ja vie pyörän ja päättyy siitä vuoden kuluttua vai onko se kalenterivuosi?
Jos pyöränsä vie säilytykseen, miten säilytystilaan pääsee? Haetaanko avain aina erikseen?

Yst.terv. Oiva
Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Semrush [Bot] ja 0 vierailijaa