rompetori 20.8.

Tänne tulee kaikki tapahtumat ja uutiset, esim:kerhon kokoukset, ajokalenteri, kiinnostavat tapahtumat jne.
juhani
Viestit: 309
Liittynyt: 20 Huhti 2011 12:32

rompetori 20.8.

Viesti Kirjoittaja juhani »

Moi

Kaks'pyöräisten rompetori pidetään viime vuotiseen tapaan kerhon piha-alueella 20.8. klo 09.00 - 15.00. Siellä pidetään myös vanhojen pyörien näyttely ja pyöriä voi tuoda näytille jo edellisenä iltana. Myös buffetti löytyy. Ei pääsymaksua.

Normaalikokoinen myyntipaikka maksaa 20,00 €. Ilmoittautumiset ja myyntipaikkavaraukset Tapio Merilehti, puh. 040-5328340.

Tervetuloa!
juhani
Viestit: 309
Liittynyt: 20 Huhti 2011 12:32

Re: rompetori 20.8.

Viesti Kirjoittaja juhani »

Moi

Eilen päätettiin palaverissa, että tullaan rakentamaan rompetorialuetta valmiiksi perjantaina jo klo 17.00 alkaen. Siitä lähtien voi myös tuoda vanhoja moottoripyöriä näytille. Pyörät säilytetään yli yön lukitussa hallissa ja siirretään näyttelyrivistöön vasta lauantaiaamulla. Tuokaa pyöriä näytille ja mielellään esittelytaulu mukana. Tein niitä myös muutamia ylimääräisiä kerholle.

Perjantaina on paljon hommia alueen rakentamisessa ja lauantaina liikenteen valvonnassa yms. Tulkaa mahdollisimman moni mukaan talkoisiin molempina päivinä niin työt ei jää muutaman harvan kontolle! Lauantaina voi tulla aikaisin aamulla, ensimmäiset myyjät on kuulemma tulossa jo aamukuuden jälkeen.

Juhani
juhani
Viestit: 309
Liittynyt: 20 Huhti 2011 12:32

Re: rompetori 20.8.

Viesti Kirjoittaja juhani »

Moi
Rompetori tuli sitten pidettyä helteisessä säässä. Väkeä oli aamupäivällä paljon, mutta myyjiä aivan liian vähän eli rompetorista saadut tulot kerhollemme jäivät aika pieniksi. Toinen toistaan hienompia ja erikoisempia pyöriä saatiin näytille poikkeuksellisen paljon kruununa tietysti Arton lähes valmis NV -27. Kauppa näytti käyneen hyvin ja suuri osa lähti romppeilta joku nyssäkkä mukanaan.
Rompetori järjestetään varmaan jatkossakin, mutta nyt on miettimisen paikka kuinka sitä kehitetään myyjien saamiseksi enemmän tapahtumaan. Kaikki ehdotukset otetaan vastaan.
Galleriassa on muutama kuva tapahtumasta.
Juhani
Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa