Rompetori 2.9.

Tänne tulee kaikki tapahtumat ja uutiset, esim:kerhon kokoukset, ajokalenteri, kiinnostavat tapahtumat jne.
juhani
Viestit: 309
Liittynyt: 20 Huhti 2011 12:32

Rompetori 2.9.

Viesti Kirjoittaja juhani »

Moi

Järjestämme taas lauantaina 2.9. klo 09.00 - 15.00 rompetorin kerhon piha-alueella. Moottoripyöriin liittyvien tavaroiden myyjien lisäksi myös autoharrastajat ovat sinne tervetulleita. Levittäkää tietoa rompetoristamme ja siihen liittyviä mainoksia on kerhon toimiston pöydällä. Niitä voi vapaasti jakaa eteenpäin.
Rompetorin käytännön järjestelyihin tarvitsemme talkooväkeä sekä perjantaina että lauantaina. Rompetorin pystytys alkaa perjantaina klo 17.00 aikoihin ja itse tapahtuma lauantaina klo 09.00.
Vakiintuneen tavan mukaan tapahtumassa pidetään myös vanhojen moottoripyörien näyttely ja niitä voi tuoda myös jo perjantaina. Teen valmiiksi esittelykylttejä pyörille.

Tervetuloa!

Juhani
juhani
Viestit: 309
Liittynyt: 20 Huhti 2011 12:32

Re: Rompetori 2.9.

Viesti Kirjoittaja juhani »

Rompetori lähenee ja sinne kaivataan talkooväkeä, vanhoja pyöriä näytille ja ennen muuta myyjiä, joita on ilmoittautunut tähän mennessä tosi vähän. Ilmoittautua voi Merilehden Tapiolle, puh. 040-5328340.
Erikoisuutena mainittakoon vanhojen pyörien näyttelystä, että sinne pystytetään myös näyttely vanhoista CZ merkkisistä moottoripyöristä, joita esittelee paikan päällä todellinen alan asiantuntija.
Juhani
Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 0 vierailijaa