Pori-Tampere ajo

Tänne tulee kaikki tapahtumat ja uutiset, esim:kerhon kokoukset, ajokalenteri, kiinnostavat tapahtumat jne.
Veli
Viestit: 2
Liittynyt: 13 Elo 2013 15:31

Pori-Tampere ajo

Viesti Kirjoittaja Veli »

Talkoolaisia tarvitaan

Pian on taas mahdollisuus peitota rakkaat tamperelaiset vaativassa moottorikilvassa. Tulevan Pori-Tampere ajon reitti (noin 80 km) on paalutettu upeisiin Satakuntalaisiin maisemiin. Reitillä on vain kaksi rastipaikkaa, joihin olisi mukava saada rastihenkilö estämään vilppiyritykset. Ensimmäinen tehtävärasti on jo lähdössä ja viimeinen maalissa sekä nuo kaksi reitin varrella. Näillä seulotaan voittajat esiin. Kaksi rastihenkilöä vielä puuttuu...

Lisätietoja suoraan minulta: 040 5826521, veli.tirkkonen@retro-lehti.fi
ArtoA
Viestit: 254
Liittynyt: 09 Loka 2011 20:27

Re: Pori-Tampere ajo

Viesti Kirjoittaja ArtoA »

No nii, nyt se latausvalo ei enää sammu joten nää ajot jäi multa sitten väliin. Kullaanreissulla latausvalo palo hetken aina käynnistyksen jälkeen ja sammu sitten, terttis putsata aluks laturin kärjet kun van kerkeis.
zeizei
Viestit: 178
Liittynyt: 08 Joulu 2011 19:23

Re: Pori-Tampere ajo

Viesti Kirjoittaja zeizei »

Näyttää siltä, että pääsen mukaan kisailuihin. Ruotsin reissu muuttui etäopiskeluksi, koska osa porukasta on vielä maailmalla työharjoittelussa. Toivotaan runsasta osanottoa ja hyviä kelejä.
juhani
Viestit: 310
Liittynyt: 20 Huhti 2011 12:32

Re: Pori-Tampere ajo

Viesti Kirjoittaja juhani »

Moro

Kyl mää tuun rastimieheks, jossei muita ole ilmaantunu. Ensi viikon lopuksi on luvattu hyvää poutakeliä, hyvä niin. Ajetaan Kauvatsalle porukalla, sovitaan lähdöstä vaikka maanantaina Luuparkissa.

Juhani S.
Veli
Viestit: 2
Liittynyt: 13 Elo 2013 15:31

Re: Pori-Tampere ajo

Viesti Kirjoittaja Veli »

Luuparkin parlamentti päätti, että kilpailumatkalle lähdetään lauantaina 24. 8. Luuparkista klo 8.30, Tampereentien ent. huoltoasemalta klo 8.45 ja Kullaan ent. huoltoasemalta klo 9.00. Rohkeimmat ajavat tietysti yksin ja osoitehan on Kauvatsan kesäkahvila, Yttiläntie 735, Kokemäki. Nyt koko jengi liikkeelle. Motto: Tärkeintä ei ole voitto, vaan ylivoimainen voitto!
olavikaa
Viestit: 3
Liittynyt: 22 Elo 2013 13:27

Re: Pori-Tampere ajo

Viesti Kirjoittaja olavikaa »

Älkää ny hulluja puhuko.Kyllä Mansesta tulee sevverran iskukykyne porukka. että pytty pysyy Tampereella.
Tappi
Viestit: 51
Liittynyt: 31 Touko 2011 21:18
Paikkakunta: e-mail: tapio.esama@gmail.com

Re: Pori-Tampere ajo

Viesti Kirjoittaja Tappi »

Moi,
tänään kelit (aurinkoa tilattu) suosivat kisailijoita. Osallistujien määrä oli häikäisevä ja lähtöpaikalla oli toinen toistaan hienompia motskareita 20- luvulta nykypäivään.
Reitti oli maalaismaisemineen hieno ja tiet hyväkulkuisia.

t: Tappi
Liitteet
Rastipaikalla.JPG
Rastipaikalla.JPG (94.86 KiB) Katsottu 5830 kertaa
yllapito
Site Admin
Viestit: 32
Liittynyt: 14 Huhti 2011 15:56

Re: Pori-Tampere ajo

Viesti Kirjoittaja yllapito »

Hienoa lukea täältä että yhdet onnistuneet Pori-Tampere ajot on jälleen ajettu. Valokuvakansioon olen avannut oman kansion ajojen valokuville, voitte ladata kuvat sinne joko itse tai lähettää ne minulle harri1952(at)gmail.com osoitteeseen (korvaa osoitteen (at) @ merkillä).

Olen itse tällä hetkellä niin huonon nettiyhteyden päässä että kuvien lataaminen kuvakansioon onnistuu vasta muutaman viikon päästä.

Terveisin

Harri
BMW /6 - debian - µP
zeizei
Viestit: 178
Liittynyt: 08 Joulu 2011 19:23

Re: Pori-Tampere ajo

Viesti Kirjoittaja zeizei »

Pori-Tampere ajo ajeltiin hienossa säässä, niinkuin tilattu oli. Ehkä tästä johtuen osanottajia oli 30 kpl:tta hurjia kuskeja komeine pyörineen. Järjestelyt toimivat hyvin, siitä kiitos kisatukikohdan väelle ja omalle talkoo porukalle. Niin vain kävi, että "pytty" tuotiin Poriin hienolla suorituksella. Yksi oli reilusti yli muiden, Seljamon Pena rohmusi pokaalit mukaansa esim. turneen henkilökohtainen reilu voitto. Velillä on tarkemmat tiedot sijoituksista. Kiitos osanottajille kisailuun osallistumisesta, toivottavasti saadaan pyörien selkään ensi vuonna vielä enemmän kisailijoita puolustamaan tämän vuoden hienoa voittoa.
Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija