Ajokausi 2016 aloitettu 16.3.

Tänne tulee yleinen keskustelu säätilasta maailmantilanteeseen.
zeizei
Viestit: 178
Liittynyt: 08 Joulu 2011 19:23

Ajokausi 2016 aloitettu 16.3.

Viesti Kirjoittaja zeizei »

Olimme kurssiporukan kanssa Turussa haulikkosimulaattori treeneissä. Kotiinpäin lähtiessämme oli sää mitä mainioin prätkäilyyn. Iski vastaanpanematon halu lähteä ulkoiluttamaan Wingiä. Kullaalta koulusta autoilu kotiin Ahlaisiin tuntui pidemmältä kuin koskaan. Vielä pidemmän oloinen oli matka kotoa tallille kaupunkiin ajovarusteissa ajellen. Poikkesin jakajalla hakemassa tuoretta bensaa kanisteriin. Viimeinkin tallilla, tuore bensa tankkiin, pari starttia ja syttyvä seos tavoitti kipinän. Voi sitä riemua ja hyvänolon tunnetta, kun tuttu ääni ja pakokaasun krääsä täytti tallin. Ovet auki ja baanalle. Talviunilta herätetty tonnisatanen oli taas elementissään, pehmeästi tien epätasaisuuksista keinuen se vei onnellista kuljettajaa yhä kauemmas arjen murheista. Onnea on, että tämän kokemuksen on päässyt viime vuosina keväänkorvalla kokemaan.
Vastaavia tunnelmia toivon kaikille klubilaisille. Vielä oli liukasta hiekoitusmateriaalia taajamissa, isommilla teillä oli puhdasta. Turvallisia ja nautittavia kilometrejä toivon kaikille motoristeille alkavalle kaudelle. Terv. Jussi
ArtoA
Viestit: 253
Liittynyt: 09 Loka 2011 20:27

Re: Ajokausi 2016 aloitettu 16.3.

Viesti Kirjoittaja ArtoA »

Kävin tänään NV:llä kaverin tykönä Vanhassakylässä, reilut 10km tuli ajettuu.
ArtoA
Viestit: 253
Liittynyt: 09 Loka 2011 20:27

Re: Ajokausi 2016 aloitettu 16.3.

Viesti Kirjoittaja ArtoA »

Tänään tuli semmoset 75km ajettuu NV:llä, yläputki paikallaan. Viälä ku sais lämpöraurat laitettuu paikoilleen, etummainen täytyy ensin löytää jostain.
Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa