Huopatossutehtaassako.....?

Tänne tulee yleinen keskustelu säätilasta maailmantilanteeseen.
zeizei
Viestit: 178
Liittynyt: 08 Joulu 2011 19:23

Huopatossutehtaassako.....?

Viesti Kirjoittaja zeizei »

Tutkailin näitä meidän sivuja. Hiljaiselta näyttää. Onko porukka vielä talviunilla? Itseltäni meni viime ajokausi vähiinpäin, tuli vietettyä kesä/syksy nosturihommissa ruotsin puolella tuulivoimaloita pystyyn nostellessa. Haluavat sinne takaisin jatkamaan samoja hommia. Lähtö ensi viikolla ja hommia ehkä tämän vuoden loppuun, että semmonen kesä tulossa. Yritän kuitenkin pitää jonniinmoisen kesäloman kotimaisemissa. Ehkäpä silloin tavataan hienon harrastuksen parissa. Viiriliä kevättä ja kesää Lokareille perheineen t. Jyrkiäisen Jussi
juhani
Viestit: 309
Liittynyt: 20 Huhti 2011 12:32

Re: Huopatossutehtaassako.....?

Viesti Kirjoittaja juhani »

Moro Jussi
Joo, valitettavan oikeassa olet. Kyllä näitä sivuja jonkin verran luetaan, mutta kirjoittajat on aika harvassa. Toivottavasti kevät tuo tähän muutosta, kun ajokausikin on alkamassa.
Kohta postitettavassa jäsenkirjeessä ja uudessa Huomapyörässä on paljon tietoja tulevan kesän ajeluista. Niistä lisää sitten aikanaan tuolla tapahtumat osiossa, teen sinne jonkinlaisen ajokalenterinkin.
Juhani S.
harritapio
Viestit: 197
Liittynyt: 14 Huhti 2011 17:22

Re: Huopatossutehtaassako.....?

Viesti Kirjoittaja harritapio »

Hieno juttu "Jussi" kun olet päässyt takaisin nosturin puikkoihin! On varmasti hienoa palata takaisin tuttuun toimintaympäristöön, varsinkin kun vielä saa tehdä keikkaa "ulkomailla".

Kerhomme kotisivut ovat kieltämättä kovin hiljaiset, en vain tiedä millä tavalla asian saisi korjattua. Sivuillamme on peruspaketti käyttäjien keskinäiseen tietojenvaihtoon, niiden käyttö tai käyttämättä jättäminen on kuitenkin käyttäjien oma valinta.

Kaikki ehdotukset sivujen sisältöön otan kiitollisena vastaan, minun oma työkalupakkini sisällön suhteen on tällä hetkellä valitettavan tyhjä.

Onnea ja menestystä uudelle "vanhalle" uralle Jussi, laita joskus joku juttu tai kuva tänne - aihe kiinnostaa varmasti muitakin!
BMW /6 - debian - µP
zeizei
Viestit: 178
Liittynyt: 08 Joulu 2011 19:23

Re: Huopatossutehtaassako.....?

Viesti Kirjoittaja zeizei »

On kyllä ollut kivaa palata nosturihommiin. Varsinkin haasteellisiin sellaisiin. Kuvia on puhelimen kamerassa kyllä. Yritän laittaa niitä näkösälle.
Repa
Viestit: 22
Liittynyt: 21 Heinä 2011 15:34

Re: Huopatossutehtaassako.....?

Viesti Kirjoittaja Repa »

Ajeluista puheenollen, MERIKARVIAN KROOKA'an 02.06.2019 klo 14:00.

RuK
juhani
Viestit: 309
Liittynyt: 20 Huhti 2011 12:32

Re: Huopatossutehtaassako.....?

Viesti Kirjoittaja juhani »

Moro
Kirjasin Krookan EXTIÄ Rääkin heti alkuvaiheessa tuohon tulevaan ajokalenteriin. Voitas ajella silloin porukalla Merikarvialle rantatietä. Ei olla ennen täältä Porin suunnasta siellä oltukaan, RuK:lle se muistaakseni on tuttu paikka. Palaan tuohon ajokalenteriin tapahtumat -osiossa kunhan saan lisää päivämääriä selville.
Juhani
Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa