Hyvä kauppa vai ?

Tänne tulee yleinen keskustelu säätilasta maailmantilanteeseen.
harritapio
Viestit: 197
Liittynyt: 14 Huhti 2011 17:22

Hyvä kauppa vai ?

Viesti Kirjoittaja harritapio »

Pankkiohjelma on jo pidempään ilmoittanut käynnistyessä: päivitä puhelimen käyttöjärjestelmä, pankkiohjelman seuraava versio ei enää toimi puhelimessasi. Pari päivää sitten ostin uuden luurin mielestäni edullisesti 129€.

Tänään menin sadepäivän ratoksi saman liikkeen sivuille katsomaan puhelimeen sopivaa data-/latausjohtoa. En voinut olla huomaamatta että sama puhelin on nyt enää 99€, pikkasen harmittaa :o.

Jos vanhaan puhelimeen olisi saanut käyttöjärjestemän päivitettyä ei olisi ollut mitään tarvetta vaihtaa luuria, se on edelleen ihan toimiva. Jostain kumman syystä virallisia päivityksiä vanhempiin puhelimiin ei vain löydy.
BMW /6 - debian - µP
ArtoA
Viestit: 253
Liittynyt: 09 Loka 2011 20:27

Re: Hyvä kauppa vai ?

Viesti Kirjoittaja ArtoA »

Semmosta se tahtoo olla, mistään tiärä koska joku hinta muuttuu johonkin päin. Vertaa bensan hintaan, se hyppii melkein tunnin välein eri suuntiin.
jussikoo
Viestit: 4
Liittynyt: 18 Huhti 2011 20:59
Paikkakunta: Pori

Re: Hyvä kauppa vai ?

Viesti Kirjoittaja jussikoo »

Olen ostomielessä muutaman kuukauden seurannut 100-200€ puhelintarjouksia ja tullut siihen tulokseen ,että ostatpa minkä hyvänsä puhelimen, muutaman viikon sisällä sen hinta on kuitenkin laskenut.

Vaikka 99€ tarjous menikin ohi,mielestäni edes 129 € ei ole liian iso kustannus sijoittaa puhelimeen parin kolmen vuoden välein. Ainahan voi vanhaa puhelinta pitää vaikka kakkospuhelimena autotallissa.

Jos hinnasta ei puhuta,saattoi muuten olla hyväkin kauppa,jos uudessa puhelimessasi on vanhaan verrattuna esimerkiksi joitakin näistä ominaisuuksista:
-isompi akku
-parempi näyttö
-sormenjälkitunnistin
-enemmän muistia
-tehokkaampi järjestelmäpiiri
-parempi kamera
-uudempi käyttöjärjestelmä,joka on yleensä vielä päivitettävissäkin jonkin aikaa
harritapio
Viestit: 197
Liittynyt: 14 Huhti 2011 17:22

Re: Hyvä kauppa vai ?

Viesti Kirjoittaja harritapio »

Aion säilyttää vanhan luurin hätäapuna, jos uudempi vaikka pudotessa hajoaa. Vanha puhelin on vuoden 2015 malli, ikää sille tulee jo reilu 5v - oli varmaan korkea aika päivittää se.

Uuden puhelimen käyttökokemus on vielä niin pieni että siitä ei voi oikein muuta sanoa kuin toimiva laite, paitsi sormenjälki tunnistus. Sen kanssa en oikein ole päässyt sinuiksi.

Selkeästi parempi uusi on ainakin latausliittimen suhteen, latausliittimen (usb c) voi liittää puhelimeen kummin päin vaan. Liitin on symmetrinen toisin kuin vanhan puhelimen micro usb.

Puhelimeen on nykyään yhdistetty paljon muutakin kuin puhuminen, niiden vuoksi sen vaihto tuli tarpeelliseksi.

Korjaus 22.03.-21: Sormenjälki on nyt ok, olin tallentanut sen ensin huonosti.
BMW /6 - debian - µP
Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa