Pori - Tampereajo

Tänne tulee kaikki tapahtumat ja uutiset, esim:kerhon kokoukset, ajokalenteri, kiinnostavat tapahtumat jne.
ArtoA
Viestit: 253
Liittynyt: 09 Loka 2011 20:27

Pori - Tampereajo

Viesti Kirjoittaja ArtoA »

Juttelin Hartikaisen kans puhelimes, kertoi ajon olevan 13.8. Kellonajat tulee myähemmin, mutta merkatkaa kalenteriin ajankohta jo valmiiksi.
Kai me voiraan jättää kiartopalkintoki Poriin kuten Tamperelaiset jätti sen Tampereelle viime vuanna :D .
Pyynikin ajoihin kuulemma saa tulla liikenteen ohjaajaks 11.9 oli muistaakseni ajankohta. Majapaikkojakin löytyy liikenteenohjaajille lauantain ja sunnuntain väliseks yäks.
Arto
juhani
Viestit: 309
Liittynyt: 20 Huhti 2011 12:32

Re: Pori - Tampereajo

Viesti Kirjoittaja juhani »

Moi
Nyt on saatu sen verran lisätietoa Tampere ajosta, että sen lähtö on edellisvuoden tapaan klo 10.00 Kiskokabinetista Sastamalan Stormista. Reitistä ei ole sen koommin tietoa eli kannattaa varata tankkiin riittävästi löpöä, vaikka sitä kyllä matkan varreltakin saadaan.
Tänään päätettiin, että lähdetään ensi lauantaina Kullaan Unscalta klo 08.30 kohti Sastamalaa. Pysähdytään klo 09.00 aikoihin Kiikoisten ABC:llä, josta mukaan pitäs tulla ainakin kankaanpääläiset.
Hyvää keliä on luvassa joten mennään isolla porukalla hakemaan voitot kotiin!
Juhani
ArtoA
Viestit: 253
Liittynyt: 09 Loka 2011 20:27

Re: Pori - Tampereajo

Viesti Kirjoittaja ArtoA »

Hartikaine pyysi ottamaan museokortin mukaan, kellä semmone on. Käyrään jossain museossa Urjalan ja Punkalaitumen välimaastossa, siellä ja matkan varrella on tehtävärastit. Puuroa tarjolla Kiskokabinetilla, joten kaffeet tarttee varmaan juara ennen lähtöö. Perillä on ruakatarjoilu kuten ennenkin.
Arto
juhani
Viestit: 309
Liittynyt: 20 Huhti 2011 12:32

Re: Pori - Tampereajo

Viesti Kirjoittaja juhani »

Moi

Pori-Tampere ajo tuli sitten ajettua erinomaisessa säässä. Meitä oli ajossa 20 ja ajon järjestänyttä Tampereen aluekerhon porukkaa jostakin syystä vain 9. Pokkasimme lähes kaikki palkinnot kotiin kiertopalkinto mukaan lukien. Joku lohdutuspalkinto piti säälistä antaa tamperelaisille. Taisi olla siitä syystä kun olivat ensimmäinen joukkue, joka eksyi reitille.

Kiitokset kaikille osallistujille! Galleriassa on muutama kuva ajosta.

Juhani
Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa